Wie is online

Aantal wat nu de site bekijkt:
  • 1 gast

InloggenOver het inschrijven.

Beste voetballers,

Afgelopen zondag (24-7-2011) is het inschrijven niet helemaal goed gegaan. We stonden met 4 man terwijl er toch 6 man hadden aangegeven, door zich in te scrhijven, te komen. Zouden jullie je daarom alleen willen inschrijven als jullie ook daadwerkelijk komen?

Als het mogelijk is graag zo vroeg mogelijk inschrijven. Mocht het zo zijn dat je uiteindelijk toch niet kan komen, kan je de reservering altijd nog verwijderen. Het verwijderen van de reservering ook zo vroeg mogelijk.

Als we dit op deze manier gaan doen weet iedereen waar die aan toe is.

Hans Weijers

 

Reacties

avatar edw.jellema
0
 
 
Ongebonden voetbal is er vooral om sportief en vriendschappeli jk een balletje te trappen op de zondagochtend. Afgelopen zondag ben ik door een 'schouderduw' o.i.d. behoorlijk hardhandig naar de grond getorpedeerd. Wellicht geen opzet in het spel, veronderstel/hoop ik, maar 's middags bleek na 3 uur wachten bij de 1e hulp van het LUMC, dat ik mijn linker sleutelbeen heb gebroken en een aantal ribben heb gekneusd. Ik ben daar wel een paar weken zoet mee. Ik hoop, dat dat in de toekomst iedere 'ongebondene' bespaard kan blijven, want we willen toch allemaal graag maandag weer aan het werk. Met sportieve groet, Edward.
avatar wijnaar
0
 
 
sterkte edward ik hoop niet dat er opzet in het spel zit ik hoop je gouw weer te zien en ik hoop dat alles snel geneest laten we het voetbal leuk houden en niet te hard tegen elkaar ingaan want daar koop je niks voor nouw edward sterkte gegroed dwight
Reactie kan alleen na het inloggen gemaakt worden